Generali kötelező biztosítás 2012, Generali Biztosító

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

A FBAMSZ szerint minden üzletágban a Generali szolgáltatásai a legszínvonalasabbak

2011. szeptemberében a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által Siófokon megrendezett VIII. Biztosításszakmai Konferencián adták át a biztosítók Szolgáltatásminőségi Versenyének díjait. A komoly szakmai tekintélynek örvendő elismerést azok a biztosítók kapják, melyek a független alkuszok szavazatai alapján az adott évben a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották a gépjármű-biztosítások, a vagyonbiztosítások (lakossági és vállalati) és a személybiztosítások területén, összesen öt különböző kategóriában értékelve.

A Generali Biztosító a Szolgáltatásminőségi Verseny mindegyik kategóriájában első helyezést ért el, és az idén létrehozott összesített kategóriában is győztes lett. Pálvölgyi Mátyást, a Generali idén nyáron 16 év után leköszönt elnök-vezérigazgatóját, a Generali Providencia Felügyelő Bizottságának elnökét az életművét elismerő plakettel is díjazta az alkusztársadalom.

A Generali a Szolgáltatásminőségi Verseny fennállása óta minden évben a díjazottak között szerepel. A biztosító jelenleg több mint 500 független biztosításközvetítő partnerrel – alkusszal és többes ügynökkel – áll kapcsolatban. Stratégiájában egyaránt fontos szerepet játszik a saját értékesítési hálózat támogatása és fejlesztése, valamint a külső értékesítési partnerek tevékenységének segítése.

Generali kötelező biztosítás 2012.

A biztosító idei ajánlatainak egyik legfontosabb eleme, hogy több olyan kiegészítő biztosítást dolgozott ki, melyek – évi néhány ezer forint ellenében – nem csak a károsult félnek, de a balesetet okozó autósnak is nyújt szolgáltatást.

Ilyen például az „Önvédelem” kiegészítő biztosítás is, amely megtéríti a károkozó fél saját gépjárművében keletkezett kárt is, egy teljes körű casco biztosításnál jóval alacsonyabb díj ellenében, de elemi kár esetén való térítést, vitás helyzetben jogvédelmi biztosítást és személyi sérüléssel járó baleset esetén assistance szolgáltatást is kínál a társaság a kgfb szerződést kötők részére.

A biztosító ezen felül csomagajánlatokkal ösztönzi azt is, hogy többfajta biztosítást is nála kössenek meg az ügyfelek és amennyiben a Generalinál egyéb (pl.: casco, lakás, élet, stb.) biztosítással is rendelkezik, vagy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása mellé más biztosítást is köt, akár 20% kedvezményben is részesülhet.

Generali kötelező biztosítás 2012. kedvezmények:

  • Kármentességi kedvezmény: 35%
  • Extra kármentességi kedvezmény: 10%
  • Jogosítvány évétől függő kedvezmény: 25%
  • Kommunikációs kedvezmény: 20%
  • Fizetési mód kedvezmény: 10%
  • Díjfizetési ütem kedvezmény: 15%
  • Casco kedvezmény: 15%
  • Több szerződéses kedvezmény: 15%
  • Családi kedvezmény: 15%

Kötelező biztosítás mellé köthető kiegészítő biztosítások:

Önvédelem kiegészítő biztosítás

Amennyiben Ön kárt okozott és nem rendelkezik casco biztosítással, az Önvédelem kiegészítő biztosítás megtéríti saját járművében keletkezett kárát. A biztosítás díja megegyezik az adott gépjárműre kötött, a 2012. évre meghirdetett díjtarifa alapján fizetendő gépjármű-felelősségbiztosítás díjával.

Elemi kár casco kiegészítő biztosítás

Segítséget nyújt az egyre gyakrabban előforduló elemi károk bekövetkezése esetén (pl.: vihar, jégverés, hónyomás stb.). Biztosítási díj: 4000 Ft / év.

Autóstárs gépjármű jogvédelmi biztosítás

Jogi érdeksérelem vagy jogi eljárás esetén nyújt segítséget és jogi védelmet már 980 Ft éves díjért.

Őrangyal kiegészítő biztosítás

Az Őrangyal biztosítási csomaggal baleset-, jogvédelem-, gépjármű- és lopás-assistance biztosítással teheti teljes körűvé védelmét, éves díja: 2000 Ft.

Autós segélyvonal

A szolgáltatás éjjel-nappal hívható telefonszámán a bajba került autósok tanácsot kérhetnek belföldön vagy külföldön történt gépjármű lopás, baleset és műszaki hiba esetén. A segélyvonal bármely kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással vagy casco biztosítással rendelkező Generali ügyfél számára ingyenes.

Generali Biztosító 2012. évi KGFB tarifatáblázat megtekintése

Kötelező biztosítás díjszámítás
CASCO biztosítás díjszámítás
KGFB és CASCO együttkötés

Kötelező biztosítás 2012 hírek

A kötelező biztosítás 2012. évére a legnagyobb újdonság a baleseti adó bevezetése volt. A törvényi szabályozás alapján kivetett baleseti adó a kötelező...
A 2001. január 1. óta már teljes mértékben liberalizált és ennek következtében folyamatosan csökkenő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjakból a...
A kötelező biztosítás 2012. évre váltók körében eddig az UNIQA Biztosító kötelező biztosítás 2012. évi szerződését választják a legtöbben. Az Uniqa...
CASCO 2012 : most 70%-os áron! - 2011. november 06.
A casco 2012. évi díjakat a kötelező biztosítás 2012. évi díjai a mélybe rántották! A kötelező biztosítás 2012. évi díjhirdetéssel egy időben a biztosító...
A kötelező biztosítás 2012. évi kampányában az első napok tapasztalata alapján a legtöbb ügyfél éves díjfizetési ütemezést választ. Ennek oka, hogy a...
Az ügyfelek többségének sajnos pár alapvető választási lehetőség elkerüli a figyelmét, pedig ezzel tovább tudnák csökkenteni a kötelező biztosítás 2012....
Kötelező biztosítás 2012 hírek RSS-ben:
RSS

Kötelező biztosítás - BiztosításKötelező.hu

© 2011-2012 BiztosításKötelező.hu - Árkádia Team Kft. által üzemeltetett oldal. - Hivatalos közlemények

Kötelező biztosítás
2012

Kötelező biztosítási díj kiszámolása az új tarifákkal:

» Kötelező biztosítás kalkulátor 2012 «

Ingyenes szolgáltatás

Teljes árgarancia a díjakra!