A kötelező biztosítás 2012. kedvezményei

A 2001. január 1. óta már teljes mértékben liberalizált és ennek következtében folyamatosan csökkenő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjakból a biztosítók továbbra is minden évben egyre több – és mondhatjuk, egyre különlegesebb – kedvezményt ajánlanak ügyfeleiknek, amelyek összességükben akár az 50-60%-ot is elérhetik Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

.

A klasszikusoknak számító díjfizetés gyakorisága-, gyermek-, nyugdíjas- vagy együttkötési kedvezmények mellett már eddig is minden évben egyre újabb és változatosabb célcsoportnak kínáltak kedvezményes díjakat a hazai biztosítók, de a mostani kötelező biztosítás kampányra is jutott újdonság.

A tavalyi évben az Allianz Biztosító által meghirdetett eGFB módozat indította el azt a kedvezmény-lavinát, aminek eredményeképpen 2012-re már 9 biztosító kínál több ezer forintos megtakarítást a kötelező biztosítás díjából akkor, ha vállaljuk, hogy a biztosítási díjunkat banki úton egy összegben rendezzük, és a szerződéssel kapcsolatos teljes ügyintézést az interneten keresztül végezzük. Olyan biztosító is van, akinél már egy Facebook „lájk”-ért is kedvezményt kaphatunk a 2012. évi kötelező biztosítás díjából. De akad olyan is, ahol a szó szoros értelmében semmilyen kedvezményt nem kapunk - ez is az Allianz, akinek sajátos díjszabása az alapdíjban már tartalmazza az összes maximálisan megadható kedvezményt, amit utána a díjszámítás során a biztosító saját tarifapont-rendszerében kialakított módon pótdíjaz minden ügyfelének.

Az alábbiakban összefoglaltuk a leginkább egyedi kötelező biztosítás 2012. díjkedvezményeket. A felsorolás tájékoztató jellegű, a kedvezmények és pótdíjak pontos feltételei a kötelező biztosítási tarifákban olvashatók.

Genertel Biztosító

Stop&Go kedvezmény: 10% amire a 70 kW teljesítmény feletti motorkerékpárok szerződői jogosultak abban az esetben, ha a kedvezmény igénylésével egyidejűleg vállalják, hogy a december 1-jétől február 28-ig terjedő időszakban nem használják a járművüket.

Genertel partner kedvezmények: csak a Genertel ezen célokra működtetett weboldalain és telefonszámain kötött szerződésekre érvényesíthetők: Vodafone ügyfelek: 5%, FORENSIS Autóklub tagok: 5%, SHELL SMART kártya: 5%, ami mellé 2000 SMART pontot is kap a kártyatulajdonos.

K&H Biztosító

Idős gépjármű kedvezmény: személygépkocsi vagy motorkerékpár kategóriába sorolt gépjárműre vonatkozó szerződés esetén 10%, tehergépkocsi kategóriába sorolt gépjárműre vonatkozó szerződés esetén 20% kedvezmény érvényesíthető, ha a biztosítandó gépjárművet a 2002. évben vagy korábban gyártották.

Chopper/cruiser és túramotor kedvezmény: motorkerékpár kategóriába sorolt gépjárműre vonatkozó szerződés esetén 10% kedvezmény érvényesíthető, ha a biztosítandó motorkerékpár kivitele chopper/cruiser vagy túra, illetve a kiviteltől függetlenül minden esetben, ha a motorkerékpár gyártmánya Harley Davidson.

Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE)

Tudatos Vezetők Kedvezménye: 10% díjkedvezmény jár azoknak az autósoknak, akik vállalják, hogy minden hónap 10-ig belépnek a biztosító baleset-megelőzési információs portáljára, vagy fogadják a biztosító ezzel kapcsolatos elektronikus levelét.

Lakásnagyság kedvezmény: aki megadja a tulajdonában álló lakás nagyságára vonatkozó adatot, kedvezményben részesül. A kedvezmény 70m2-ig: 5%, 71-150m2 között: 6%, 151-220m2 között: 7%, 221m2-től: 8%

MKB Biztosító

Tanár kedvezmény: 25% díjkedvezmény minden közalkalmazott pedagógusnak.

Oldtimer kedvezmény: 25%, ha a gépjármű rendszáma „OT" kezdetű.

Rendvédelmi kedvezmény: 20% a Rendőrség, a Polgári Védelem, a Büntetés-végrehajtási szervezet, illetve az állami vagy önkormányzati tűzoltóság hivatásos állományú tagjainak.

Posta Biztosító

Tömegközlekedési kedvezmény: 10% díjkedvezmény, ha a szerződő rendelkezik legalább 30 napra megváltott tömegközlekedési bérlettel.

Facebook kedvezmény: 10% ha megfelelünk a feltételben leírtaknak.

Autó-Motor előfizetői kártyakedvezmény vagy Autó-Motor kuponkedvezmény: 5% díjkedvezmény, ha van érvényes „Autó-Motor" előfizetésünk, vagy beküldjük az Autó-Motor illetve AutoBild magazinokban megjelentetett akciós kupont.

Kiskegyed kuponkedvezmény: 10%, ha a szerződő beküldi a Kiskegyed lapcsaládban megjelentetett akciós kupont.

Lakáshitel: 10% kedvezményt kapunk a kötelező biztosítás díjából, ha a szerződéskötéskor lakáshitellel rendelkezünk.

B3-B7: 20% díjkedvezmény jár, ha az elmúlt évben nem okoztunk kárt és jelenleg B3-B7 közötti bónusz-malusz besorolású szerződésünket jövőre a Postával kötjük meg.

Postás kedvezmény: 33%, ha van a Magyar Postánál, vagy annak valamely érdekeltségénél alkalmazott családtagunk.

SIGNAL Biztosító

COOP Klub: 5% kedvezmény a KGFB díjából, ha a szerződéskötéskor rendelkezünk érvényes COOP Klub törzsvásárlói kártyával.

Wabard Biztosító

Novemberi kedvezmény: 5% kedvezmény, ha már novemberben megkötjük 2012. január 2. vagy későbbi kezdetű új szerződésünket.

Üzemanyag kedvezmény: 5% kedvezmény minden nem gázolaj hajtóanyagú személygépkocsira vagy 3,5t alatti tehergépkocsira.

Kötelező biztosítás díjszámítás
CASCO biztosítás díjszámítás
KGFB és CASCO együttkötés

Kötelező biztosítás 2012 hírek

A kötelező biztosítás 2012. évére a legnagyobb újdonság a baleseti adó bevezetése volt. A törvényi szabályozás alapján kivetett baleseti adó a kötelező...
A 2001. január 1. óta már teljes mértékben liberalizált és ennek következtében folyamatosan csökkenő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjakból a...
A kötelező biztosítás 2012. évre váltók körében eddig az UNIQA Biztosító kötelező biztosítás 2012. évi szerződését választják a legtöbben. Az Uniqa...
CASCO 2012 : most 70%-os áron! - 2011. november 06.
A casco 2012. évi díjakat a kötelező biztosítás 2012. évi díjai a mélybe rántották! A kötelező biztosítás 2012. évi díjhirdetéssel egy időben a biztosító...
A kötelező biztosítás 2012. évi kampányában az első napok tapasztalata alapján a legtöbb ügyfél éves díjfizetési ütemezést választ. Ennek oka, hogy a...
Az ügyfelek többségének sajnos pár alapvető választási lehetőség elkerüli a figyelmét, pedig ezzel tovább tudnák csökkenteni a kötelező biztosítás 2012....
Kötelező biztosítás 2012 hírek RSS-ben:
RSS

Kötelező biztosítás - BiztosításKötelező.hu

© 2011-2012 BiztosításKötelező.hu - Árkádia Team Kft. által üzemeltetett oldal. - Hivatalos közlemények

Kötelező biztosítás
2012

Kötelező biztosítási díj kiszámolása az új tarifákkal:

» Kötelező biztosítás kalkulátor 2012 «

Ingyenes szolgáltatás

Teljes árgarancia a díjakra!