UNION kötelező biztosítás 2012, UNION Biztosító

Page Not Found

The page you were looking for could not be found.

Check the URL for errors.

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója: a negyedik legmagasabb alaptőkével rendelkezik a biztosítótársaságok és egyesületek között. Pénzügyi hátterét anyacége, Közép-Kelet-Európa vezető biztosítási csoportja, az 1824-ben alapított Vienna Insurance Group garantálja.

Széles élet- és nem-életbiztosítási palettájával az UNION megoldást kínál a változó élethelyzetekben felmerült igényekre, legyenek azok hosszú távú befektetési célok, váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés, magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítása, féltve őrzött otthon, vagyontárgyak védelme, vagy vállalkozások, vállalatok és intézmények vagyon-, felelősség- és gépjármű-biztosítási igénye.

UNION kötelező biztosítás 2012.

 • Kényelmes, online ügyintézést nyújtó union24-kötelező biztosítás.
 • A piaci átlagnál nagyobb mértékben honorált a balesetmentes vezetés a különleges bonus-malus rendszernek köszönhetően.
 • 2012-ben az UNION Biztosító minden kötelező biztosításhoz díjmentes asszisztencia szolgáltatást nyújt.

2012. évi kezdettel a következő kötelező biztosítások köthetők az UNION Biztosítónál:

 • UNION-Kötelező
 • union24-kötelező: az union24.hu internetes oldalon és a biztosításközvetítők internetes felületein azok az ügyfelek köthetik, akik elfogadják, hogy a biztosító a GFB szerződésükkel kapcsolatos összes dokumentumot és értesítő levelet a zöldkártya, valamint csekkes díjfizetés esetén a számla kivételével kizárólag elektronikus formában továbbítja a részükre az union24.hu portálon létrehozott felhasználói fiókjukba. A biztosító az ügyfél által megadott e-mail címére küldött elektronikus üzenetben külön is tájékoztatást küld arról, ha a felhasználói fiókba elektronikus dokumentumot küldött.
 • UNION-Kötelező Muzeális Járművekre: abban az esetben köthető, ha a szerződő és a jármű megfelel az alábbi feltételeknek:
 • veterán: a szerződő 29 évesnél idősebb és a gépjármű gyártási éve 1983-nál korábbi, valamint a gépjármű részt vett a tarifában felsorolt járműklubok valamelyikének regisztrációs vagy állapotfelmérő folyamatában, melynek megfelelt, amit a klub dokumentált és erről igazolást állított ki.
 • MMB minősített: a szerződő 29 évesnél idősebb és a gépjármű Muzeális Minősítő Bizottság által kiállított minősítéssel rendelkezik.
 • FIVA minősített: a szerződő 29 évesnél idősebb, és a gépjármű a Federation Internationale Vehicules Anciens által kiálított minősítéssel rendelkezik.
 • hobbi: - a jármű gyártási éve 1988-nál korábbi, és a gépjárművet a felsorolt járműklubok valamelyikének regisztrációs- vagy állapotfelmérő folyamatában eredeti állapotúnak minősítette és erről igazolást állított ki; vagy - az összeépíthető, típusbizonyítvánnyal rendelkező gépkocsit (kit car) vagy széria modellből egyedileg, a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével átépített járművet a Nosztalgia Autó és Motor Klub Magyarország nyilvántartásba vette.
 • UNION-Flotta Kötelező: ugyanazon szerződő (a természetes személyek kivételével) üzembentartó által biztosított járművek együttesen kezelt csoportjára köthető, ha ezen gépjárművek darabszáma eléri az ötöt.

Az UNION Biztosító az osztrák Vienna Insurance Group tagja

A Vienna Insurance Group (VIG) bécsi székhelyű, tőzsdén jegyzett, nemzetközi színtéren tevékenykedő biztosítócsoport. Több mint 8 milliárd eurós díjbevételével és közel 24.000 dolgozójával a VIG a biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője Közép- és Kelet-Európában. A VIG csoport magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfelei részére az élet- és nem életbiztosítási területen. A Vienna Insurance Group részvényei a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyezhetők.

A Vienna Insurance Group Magyarországon

A Vienna Insurance Group 2000-ben az UNION Biztosítóval lépett be a magyar piacra, majd 2008-ban megvásárolta az Erste Bank teljes biztosítási üzletágát hat országban, köztük Magyarországon is. Így jelenleg már két társaság, az UNION Biztosító és az Erste Biztosító képviseli a csoportot hazánkban.

 

UNION Biztosító 2012. évi KGFB tarifatáblázat megtekintése

Kötelező biztosítás díjszámítás
CASCO biztosítás díjszámítás
KGFB és CASCO együttkötés

Kötelező biztosítás 2012 hírek

A kötelező biztosítás 2012. évére a legnagyobb újdonság a baleseti adó bevezetése volt. A törvényi szabályozás alapján kivetett baleseti adó a kötelező...
A 2001. január 1. óta már teljes mértékben liberalizált és ennek következtében folyamatosan csökkenő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjakból a...
A kötelező biztosítás 2012. évre váltók körében eddig az UNIQA Biztosító kötelező biztosítás 2012. évi szerződését választják a legtöbben. Az Uniqa...
CASCO 2012 : most 70%-os áron! - 2011. november 06.
A casco 2012. évi díjakat a kötelező biztosítás 2012. évi díjai a mélybe rántották! A kötelező biztosítás 2012. évi díjhirdetéssel egy időben a biztosító...
A kötelező biztosítás 2012. évi kampányában az első napok tapasztalata alapján a legtöbb ügyfél éves díjfizetési ütemezést választ. Ennek oka, hogy a...
Az ügyfelek többségének sajnos pár alapvető választási lehetőség elkerüli a figyelmét, pedig ezzel tovább tudnák csökkenteni a kötelező biztosítás 2012....
Kötelező biztosítás 2012 hírek RSS-ben:
RSS

Kötelező biztosítás - BiztosításKötelező.hu

© 2011-2012 BiztosításKötelező.hu - Árkádia Team Kft. által üzemeltetett oldal. - Hivatalos közlemények

Kötelező biztosítás
2012

Kötelező biztosítási díj kiszámolása az új tarifákkal:

» Kötelező biztosítás kalkulátor 2012 «

Ingyenes szolgáltatás

Teljes árgarancia a díjakra!